Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

15 Aralık 2011 Perşembe

CİLT LEKELERİ VE KIRIŞIKLIK

Bu vereceğim tarif ,kendim tarafından ve bir kaç arkadaşım tarafından yapılmış denemiş sonucu görülmüş bir tariftir...bende cıkan guneş lekelerı ve ucuk iyileştikten sonra gecmeyen kahverengiliklerden cok sıkılmıştım.pahalı kozmetiklerden  özellikle leke kremlerınden cok bir sonuc alamamıştım..
Suna dumankaya'nın kitaplarında yazanları cok okurum ve uygulamaya calısırım..ama galiba bu tarifleri düzenli uygulamak önemli.. bazılarıysa kolay gibi görünen zor olanlardan..size verecegim tarif hem kolay hemde sonucunu digerlerine göre cabuk alırsınız..
                .1 yemek kaşığı süzme yoğurt
                .4/1 limon suyu
Bu iki karışımı temiz yüzünüze sürün..yaklaşık yarım saat sonra cilt tarafında yogurt emilmeye başlıyor...1 saate doğru neredeyse tamamına yakını ciltten emiliyor..kuruyan kısmını elinizle yüzünüzden ovarak cıkartın...maskenin orjinal halinde kuruyan kısımları cıkardıktan sonra kalan yağlı tabaka ile yatın diyor.hem gece kremi vazifesi yapıyormuş hemde kırışılıklara iyi geliyormuş..Haftada 1 kere uygulanıyor.ben bazen gece cıkarmadan yattım bazen üşendim cıkardım..sonucta cilt parlıyor nemli ve taze oluyor..lekelerdede gunduz güneş kremi ile kullandığımda evet azalmayı gözlerimle gördüm.  

9 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

ben de sade yoğurdu arada süreerim cildime bunu da deneyeceğim bilgi için teşekkürler:)

yasmin dedi ki...

rica ederim...umarım yararlı olur..

Nil dedi ki...

tam da güzel bir nemlendirici ve kırışık önleyici ararken can simidi gibi yetişti bu tarif. tşk :)

alpaslan dedi ki...

Verdiğin tarif inanılmaz başarılı sık sık bu tariflerden bekliyorum

alpaslan dedi ki...

tarif cok başarılı tebrikler

ASLI dedi ki...

minicik bir lekem var.
deneyeyim bakalim

Nil dedi ki...

bunu denedim. ama ilk defadan netice beklemek biraz saçmalık olur. her hafta deneyeceğim. yüzüm hala kuru ve pullanıyor.

Unknown dedi ki...

kırışıklık giderme kremi

Unknown dedi ki...

haber oku